donderdag 29 november 2012

Verjaardagskaart

Hallo allemaal! Dank jullie wel voor alle leuke en lieve reacties die jullie elke keer weer geven op de kaarten die ik jullie laat zien. Ik wil jullie vandaag een kaart laten zien, die ik gemaakt heb voor Gerjanne. Zij was afgelopen maandag jarig en werd toen 50. Toen het kaartje al onderweg was naar haar, kwam ik er opeens achter dat ik geen foto genomen had van deze kaart. En dat terwijl ie hier toch even heeft staan pronken.. Dom dom dom van mij. Maar, gelukkig was GerJanne zo lief om een foto van de kaart te maken en die mij op te sturen. Dank je wel hoor!


Het is een easelkaart, gemaakt met de mooie vierkante stans van Joy!crafts. Ook de lange randmal heb ik gebruikt en doormidden geknipt. Die zit achter het hart geplakt, wat ook van Joy!crafts is. De grote vlinder is (ik val in herhaling haha) ook van Joy!crafts, alleen de kleine vlinder is van Cheery Lynn. Alle randen heb ik bewerkt met Distress ink-walnut staine. Daarmee heb ik ook de ge-emboste delen op de vierkante mal bewerkt.
Tilda heb ik op Craft papier gestempeld en ingekleurd. Geeft ook weer een heel ander effect als op wit papier. Nou, dat was weer een heel verhaal. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Oja, helemaal vergeten te vertellen dat ik deze week ook wat moois gewonnen heb op Noor! Design. Komende zaterdag maak ik de winnaar bekent van mijn eigen candy. Ik heb deze week nog kaarten binnen gekregen van Ans, Doris en Ellen. Ik lijk net nog een beetje jarig zo haha. Ik ga eens verder met de laatste van 3 stempels die ik voor mijn verjaardag gekregen heb. Ik wens iedereen nog een fijne (knutsel) avond toe.

          Bedankt voor jullie bezoekje!

13 opmerkingen:

  1. Een hele mooie kaart heb je gemaakt Wil. Gefeliciteerd met je prijs.! Groetjes en een fijne avond, Marga.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. prachtig kaartje.
    Zelf was ik ook zo dom om een foto van jou kaartje en Gerjanne te maken, maar die is plotseling gewoon weg, dit zal wel komen omdat ik toen met mijn nek zat.
    Dus kan hem niet op de blog laten zien.
    Ben heel benieuwd naar jou kaartjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een schitterende kaart heb je voor GerJanne gemaakt Wil, ik vind hem prachtig en wat lief van haar dat ze je nog even een foto heeft opgestuurd. Ja ja zo is GerJanne. Ik vind het een toppertje ja GerJanne ook maar bedoel nu even je kaart.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Wil,
    ik wilde net schrijven: wat een mooie foto!! Nee, grapje. Je kaart is werkelijk een plaatje!! Echt een bjoetie. Hij staat hier op mijn dressoir en in het echt nog mooier!
    bedankt voor de mooie stansjes in allerlei kleuren (misschien kan ik jouw kaart zelfs namaken) en natuurlijk voor de gestanste geld-envelopjes!! Superlief dat je onthouden hebt dat ik die zo leuk vind!
    En heb je mijn kaart inmiddels ok gekregen?
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh Wil wat is je kaartje prachtig zeg echt beeldschoon. Complimentjes hoor.

    Fijne avond

    Groetjes Ilonka

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Wil,
    je kaart is echt een plaatje hoor..mooi gestempeld op Kraft..ik vind dat zó mooi en je mallen heb je ook weer prachtig gebruikt...mijn complimenten...

    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtig kaartje Wil!!
    Groetjes Heidy

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Schitterende kaart Wil.
    En wat is die mal van Joy toch mooi hé.

    Groetjes Greet

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een mooie kaart Wil, die stans is wel heel erg mooi he?
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Jij bent verwend met kaarten voor je verjaardag Wil, maar Gerjanne, dat is niet normaal, maar het is zo,n toffe meid dan is het dik verdiend toch?Jij hebt een prachtige kaart voor haar gemaakt, dat is een ding wat zeker is. Ik ben benieuwd wie je Candy gaat winnen, ik hou het in de gaten hoor.
    Lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Een schitterende kaart Wil.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hallo Wil,
    Wat een MOOI easelkaartje heb jij voor Gerjanne gemaakt ☺☺☺.....SUPER.
    Liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Die heb je super mooi gemaakt Wil.
    Ze zal schitteren tussen alle kaartjes die Gerjanne ontvangen heeft.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen