woensdag 7 november 2012

Easelkaart

Hallo allemaal. Wat leuk dat jullie weer even langskomen.
Ik heb al 2 kaarten binnen gekregen en ze netjes in een doosje gedaan. Er staat namelijk op 1 envelope dat ik hem pas open mag maken op 16 november, dus heb ik de ander er maar netjes naast gezet haha

Ik zag vorige week een hoop grijs/oranje kaarten langskomen in blogland. Het bleek een opdracht te zijn van het Kleurenkaartteam. Ik doe daar niet aan mee, maar vond de kleuren wel heel mooi met elkaar combineren. Dus ik aan de slag. Met een stempeltje wilde het niet lukken. Dus heb ik alleen stansjes gebruikt. En hier het resultaat:

Ik heb aan Greet gevraagd hoe ze een easelkaart maakt van dezelfde stansen. Met de stans waar ik het eerst mee wilde doen (vierkante blauwe stans van Joy!crafts) lukte het niet. Mijn karton was te dik denk ik, want hij wilde niet dubbel uitsnijden. Wel de omtrek, maar niet het binnenwerk. Dus vandaar deze cirkel gebruikt. Wel de andere mooie stans van Joy!crafts gebruikt en doormidden geknipt. De volgel op tak is volgens mij van Marianne Design en de vlinders van Cheery Lynn. Ik vind hem goed gelukt (al zeg ik het zelf haha), ben benieuwd wat jullie er weer van vinden. Nu maar weer rap met de kerstkaarten verder.

Denken jullie nog aan de candy ? Hij loopt nog tot 30 november.

     Bedankt voor jullie bezoek!


9 opmerkingen:

 1. Hoi Wil,
  je easelkaart is prima gelukt..mooi in die zachte kleuren en schattig..dat vogeltje..

  Liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kaart ligt klaar om op de bus te gaan,maar het is nog geen 16 november lieve Wil, dus moet je nog even wachten,vergeten jouw!!! nooit.
  Je hebt ook een prachtige easelkaart gemaakt,wat een prachtige stansen mooie kleuren heb je gebruikt,schitterende kaart.
  lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een prachtige kaart en de kleuren vind ik geweldig mooi gecombineerd.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wil, je wilde toch niet al je post open maken vóór dat je jarig bent. Foei!!! Goed dat je alles in een doos doet.

  Ik vindt je kaart zo mooi geworden. Stijlvol en een mooi kleurcombinatie. Ook leuk met deze vorm. Heerlijk met zo mooie stansen.......Het is je heel goed gelukt. Op naar de volgende???
  Groetjes Sinikka

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schitterende easelkaart heb je gemaakt.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je kaart is prachtig gemaakt. Leuk model en je kaart ligt klaar hoor, ik zorg dat tie op tijd bij je is. Liefs, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Wil,
  Je kaart vind ik erg mooi.
  Ook heel leuk gedaan met de verschillende mallen.
  en ik denk ook dat je te dik karton hebt gebruikt voor de andere stans ik heb linnenkarton gebruikt.
  Maar zoals ik al zei; ik vind deze erg mooi.

  Fijne avond en lieve groet,
  Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow Wil wat een prachtige easelkaart!!
  Groetjes Heidy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Wil, het is inderdaad heel erg goed gelukt! Prachtige easelkaart en mooie kleuren ook. Hahaha, die tweede envelop zou wel eens van mij kunnen zijn! Ik dacht, doe 'm maar vast op de bus, liever te vroeg dan te laat.
  Lieve groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen