zondag 29 juli 2012

Een meisje

Hallo allemaal. Ik zie dat ik alweer 25 volgers heb. Wendy en Cindy zijn er als laatste bijgekomen. Heel leuk en welkom natuurlijk!
Ik laat jullie vandaag een kaartje zien dat ik opgestuurd heb naar de papa en mama van Noor. Ik heb er weer een easelkaart van gemaakt. Dat beviel mij goed de laatste keer. Alleen deze keer in het roze dus. Het afdrukje is ingekleurd met Flexmarkers. Verder de kaart een beetje opgeleukt met houten vogeltjes en vlinders, een wit lintje en wat bloemen natuurlijk. De woorden zijn gemaakt met de Silhouette Cameo.


Zelf was ik er wel weer tevreden over. Wat vinden jullie ervan? Ik moet eerlijk zeggen, dat ik het altijd heel erg leuk vind om jullie berichten te lezen.
Ik wens jullie allemaal nog een heel fijne zondag toe!


          Bedankt voor jullie bezoek!

woensdag 18 juli 2012

Easelkaart

Hallo allemaal. Ik zie dat er weer een nieuwe volgster bijgekomen is. Welkom Liesbeth!
Ik laat jullie vandaag een kaart zien die ik voor een collega gemaakt heb. Zij is pasgeleden
voor de 2de keer tante geworden en daar is ze zo trots op, dat ik dacht deze kaart is voor haar.
De stempel is van Wild Rose Studio en kan ook goed gebruikt worden voor een geboortekaartje.
Ingekleurd met de Flexmarkers. Ik heb een wit randje achter de stempel geplakt en een randje van 2 stansen gemaakt en rond de stempel gedaan. De tekst 'Tante' heb ik gemaakt met de Silhouette Cameo. De losse letters heb ik iets over elkaar laten vallen en er toen 1 geheel van gemaakt.
Dit is mijn eerste easelkaart en ik ben er best wel trots op. Morgen ga ik hem weggeven en vind dat best wel jammer hahaha. Maar hij staat hier op mn blog, dus kan er nog genoeg naar kijken.
Wat vinden jullie ervan? Ik vind het heel erg leuk als jullie een bericht achterlaten en nog leuker om ze allemaal te lezen. Tips zijn altijd welkom hoor! Ik ben ook nog maar een beginner.
Ik wens jullie allemaal nog een fijne dag!


                                Tot ziens!

zondag 15 juli 2012

Kerst in het blauw

Hallo allemaal. Het is jammer voor de vakantiegangers onder ons dat het van dat slechte weer is, maar om te freuebelen kan je geen beter weer wensen. Als het te warm is, blijf je overal aan plakken en heb je nergens zin in...
Vandaag wil ik jullie weer een kerstkaart laten zien. Het is nog maar de 2de, dus ik moet er wel vaart achter zetten als ik genoeg wil hebben voor het eind van het jaar. Ik vind blauw toch wel een mooie kleur voor een kerstkaart. Blauw maakt het kil.. en dat hopen we natuurlijk dat het koud is met de kerst en dat er sneeuw ligt. Ik heb de Magnolia stempel ingekleurd met de Flexmarkers en uitgestanst. Dezelfde stans, maar dan kleiner, heb ik gebruikt om de tekst op te stempelen. Achter de tekst heb  ik wat verbandgaas geplakt. De sneeuwkristallen zijn uitgesneden met de Sihouette Cameo. Het enige wat ik niet leuk vind aan deze kaart is het gekleurde randje om de stans van de stempel... Dat heb ik met potlood  gedaan en had het beter een beetje kunnen distressen.
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik lees de berichten die jullie achter laten altijd met veel plezier. En als je tips en/of opmerking hebt, mag je die gerust geven hoor. Ik leer graag!
Allemaal nog een gezellige zondag gewenst en tot de volgende keer!Bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog!zondag 8 juli 2012

Rood en wit

Hallo allemaal. Ik zie dat Yvonne de laatste nieuwe volger is geworden van mijn blog. Wat leuk, welkom! Veel plezier op mijn blog.
Wat was het vandaag toch heerlijk freubel weer. Het leek wel herfst ipv zomer. Daarom heb ik dus weer een leuk kaartje gemaakt. Zelf ben ik er heel tevreden over. Het is ook zo'n leuke stempel afdruk.
De kaart zelf heb ik in rood en wit gehouden. De stempel afdruk is ingekleurd met de Flexmarkers. Een koordje en een tekststempel en ik dacht dat de kaart wel af was zo.
Ben benieuwd wat jullie er van vinden. Ik vind het altijd heel erg leuk als jullie een bericht achter laten.             Tot de volgende keer!

zaterdag 7 juli 2012

Van Harte

Hallo allemaal. Ik heb deze keer weer eens een stempel ingekleurd met de Aquamarkers.
Ik heb de kaart bruin met oranje gehouden. Bolletjes lint op de hoeken geplakt. Het hart is uitgesneden met de Silhouette Cameo. Achter de stempel zit het hart wat uitgesneden is.
Daarop heb ik de tekststempel gezet. De kaart wat opgeleukt met wat bloemetjes en plaksteentjes.
Ben benieuwd wat jullie er weer van vinden. Allemaal nog een heel fijn weekend en voor de vakantiegangers... hoop voor jullie dat het mooi weer wordt en een poosje blijft.


Bedankt voor jullie bezoek en tot een volgende keer!

woensdag 4 juli 2012

Gewonnen candy

Wat leuk! Ik heb de 3de prijscandy gewonnen bij Jolanda .
Vandaag ontving ik de envelope en was natuurlijk heel nieuwsgierig wat erin zou zitten.
Dit zat er allemaal in:

Nogmaals heel erg bedankt hoor Jolanda !

Ik zie ook dat er weer nieuwe volgers bijgekomen zijn. Welkom en veel plezier met het bekijken van mijn blog Ellen, Corrie en Melissa.


Dank jullie wel voor je bezoek aan mijn blog.
Tot de volgende keer!

zondag 1 juli 2012

Een jongen

Hallo allemaal. Het is alweer een poosje geleden, maar hier is weer een nieuw kaartje van mij.
Ik zie ook dat Carla mijn nieuwe volger is geworden. Welkom!
Vandaag eens een geboortekaartje gemaakt. Ik heb de kaart gemaakt nav een sketch. Maar vraag me niet van wie, want dat ben ik vergeten op te schrijven. Ik vind de sketch wel heel leuk en ga die zeker meer gebruiken, dus als er mensen zijn die weten van wie deze is mogen ze mij dat zeggen.
De stempel heb ik ingekleurd met de Flexmarkers. De strikken zijn van papier en uitgesneden met de
Silhouette Cameo. Ook de hoekjes zijn daarmee gemaakt.


Ik lees altijd met veel plezier de berichten die jullie voor mij achterlaten. Heel erg bedankt daarvoor.

Met deze kaart doe ik mee met http://kaartenuitdagingen.blogspot.nl/2012/06/uitdaging-21.html

                            Tot de volgende keer!