zondag 15 juli 2012

Kerst in het blauw

Hallo allemaal. Het is jammer voor de vakantiegangers onder ons dat het van dat slechte weer is, maar om te freuebelen kan je geen beter weer wensen. Als het te warm is, blijf je overal aan plakken en heb je nergens zin in...
Vandaag wil ik jullie weer een kerstkaart laten zien. Het is nog maar de 2de, dus ik moet er wel vaart achter zetten als ik genoeg wil hebben voor het eind van het jaar. Ik vind blauw toch wel een mooie kleur voor een kerstkaart. Blauw maakt het kil.. en dat hopen we natuurlijk dat het koud is met de kerst en dat er sneeuw ligt. Ik heb de Magnolia stempel ingekleurd met de Flexmarkers en uitgestanst. Dezelfde stans, maar dan kleiner, heb ik gebruikt om de tekst op te stempelen. Achter de tekst heb  ik wat verbandgaas geplakt. De sneeuwkristallen zijn uitgesneden met de Sihouette Cameo. Het enige wat ik niet leuk vind aan deze kaart is het gekleurde randje om de stans van de stempel... Dat heb ik met potlood  gedaan en had het beter een beetje kunnen distressen.
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik lees de berichten die jullie achter laten altijd met veel plezier. En als je tips en/of opmerking hebt, mag je die gerust geven hoor. Ik leer graag!
Allemaal nog een gezellige zondag gewenst en tot de volgende keer!Bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog!7 opmerkingen:

 1. Hallo Wil ik vind de blauwe rand langs de stans juist wel leuk,het breekt een beetje. Verder vind ik je kaart héél goed gelukt,echt een schatje
  lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi Wil,

  ik vind het ene super leuke kerstkaart! Mooi, inderdaad, dat blauw. En dat blauwe randje erlangs is juist goed. Je zou ook de stans op blauw papier kunnen omtrekken en dan uitknippen en erachter plakken. Dan krijg je een heel dun randje langs je stans.
  Misschien heb je er wat aan...

  groetjes,

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaart en ben het met corrie eens

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kerstkaart zo in het blauw, heel leuk gedaan.

  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuk kerstkaartje en inderdaad de blauwe kleur is erg mooi hiervoor.
  Liefs, Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou met dit weer gaan we al aardig richting kerst...
  Ik weet niet of dat kan, dat maar dat moet je maar eens op een stukje papier uitproberen: je hebt het gekleurd, en dan alsnog met distress inkt erover heen. Misschien kan dat wel, het kaartje ziet er leuk uit.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Wil, wat een lief kerstkaartje zeg. Idd. is het weer voor ons prutsers prima! Maar als ik mag kiezen heb ik toch liever lekker weer hoor! Groetjes, Frea

  BeantwoordenVerwijderen