dinsdag 16 oktober 2012

Getrouwd!

Hallo allemaal. Ik zie dat ik alweer over de 30 volgers heb. Heel erg leuk dat ook de nieuwe volgers mij gevonden hebben. Welkom dus!  Ik hoop dat ik leuke dingen maak, waar jullie ook nog ideeën aan op kunnen doen.

Vandaag wil ik jullie een kaartje laten zien, die vandaag bij een bruidspaar in de bus is beland. Mijn pergamano/blog vriendin Sinikka is vandaag met Roger getrouwd en daar mocht een kaartje niet ontbreken.
Het is een easelkaart geworden met de mooie stansen  van Joy!crafts. Ik heb weer dat mooie Metalic Witte karton gebruikt. De onderkaart is grijs. Met een creatable van Marianne Design 2 champagne glazen met elkaar laten klinken. De ge-emboste delen heb ik met witte inkt bewerkt toen het nog in de stans zat. De 2 witte bloemen heb ik eens met een candy gewonnen. Die vond ik hier goed bijpassen. Het woord Getrouwd heb ik uitgesneden met de Silhouette Cameo. Hier en daar nog wat pareltjes geplakt.

Ik wil Sinikka en Roger via deze weg nogmaals van harte feliciteren met hun huwelijk en hoop dat ze een dag hebben gehad die ze nooit meer zullen vergeten!

Natuurlijk ben ik weer heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Ook allemaal nog bedankt voor de tips over de te gebruiken lijm voor de kleine deeltjes. Ik heb inmiddels een lijmpen in bestelling staan :)

Leuk dat je mijn blog bezocht!

12 opmerkingen:

  1. Waauw, wat heb je dit ook weer leuk gedaan! Gaaf en stijlvol! Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Wil,

    wat een geweldige trouwkaart heb je gemaakt voor je vriendin en haar kersverse man!! Mooi model en die glazen zijn toch wel erg leuk!
    groetjes,
    GerJanne

    p.s. weer goed opgeknapt?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauwerdiewauw, Wil wat gaaf is je trouwkaart,zo mooi gemaakt,ja wie geen volger van je wordt krijgt spijt,met alle mooie creaties kunnen we toch niet om je heen? Succes morgen meisje ,ik denk aan je. lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je hebt er een stijlvolle kaart van gemaakt, mooie kleuren ook.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een super schitterende kaart Wil,echt een toppertje.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wooow...prachtig gedaan hoor!
    liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een super chique stijlvolle kaart.
    Prachtig gemaakt Wil.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo Wil,
    Wat een STIJLVOL trouwkaartje heb je gemaakt en die witte bloemen passen er inderdaad PERFECT bij ☺☺☺.
    Liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Wil, daar zal je vriendin wel blij mee zijn. Wat een prachtige, mooie en stijlvolle kaart heb je gemaakt. Schitterend!
    Groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wil, enorm bedankt voor deze mooie kaart. Hij staat hier natuurlijk te pronken.
    Lieve groetjes Roger en ikke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Erg mooie sjieke kaart hoor Wil, hij is super. Ik gebruik hier eigenlijk tacky glue voor ideaal en droogt doorzichtig op.
    Liefs, Liesbeth.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi il,
    Wat leuk dat je ons blog gevonden hebt, we komen natuurlijk een kijkje terug nemen, wat een leuke dingen maak je en deze kaart voor Sinikka is ook een plaatje!!
    we gaan je volgen hoor.

    VCeel liefs annemarie en merit

    BeantwoordenVerwijderen