donderdag 25 oktober 2012

Prettige kerstdagen.

Hallo allemaal. Leuk dat jullie weer even langskomen. Het mooie weer is voorbij en we gaan naar een aantal gure dagen toe, als je de weerberichten mag geloven. Lekker knutselweer dus. Met een warme beker chocolademelk, koffie of thee vermaken wij ons prima.

Vandaag wil ik jullie weer een kerstkaart laten zien. Ook weer met een stempel van Yvonne creations, ingekleurd met de Flexmarkers. Het designpapier komt bij Trekpleister vandaan. De bloemen gemaakt met 2 verschillende ponsen en de 'takjes' zijn een swirl. Op de kerstbal de tekst gestempeld en meer vond ik niet nodig bij deze kaart. Ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik vind het altijd heel leuk en soms heel leerzaam om jullie berichten te lezen. Dank jullie wel daarvoor! Nu zal ik eerst eens even mijn kaartje laten zien, anders vergeet ik dat nog..

Ik heb nog een klein vraagje aan jullie. Ik zit eraan te denken om een daglicht lamp aan te schaffen. Wie heeft daar ervaring mee? Ik heb namelijk geen flauw idee waar ik op moet letten bij de aankoop van zo'n lamp. Maar het lijkt mij wel heel ideaal en zeker nu de donkere dagen voor kerst weer voor de deur staan.
Alvast bedankt voor jullie reacties!

      Tot de volgende kaart!

7 opmerkingen:

 1. Een schitterende kaart en dat koetje is geweldig.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Wil, wat een leukerd is dit! Geweldige stempel ook en heel mooi ingekleurd!
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattige kaart heb je gemaakt Wil en mooi ingekleurd ook. Je bent wel handig met die markers zie ik....ik vind het nog steeds moeilijk om het mooi te krijgen. Als ik in de winkel kijk met zo'n daglichtlamp is het allemaal superhelder...ik denk er ook over maar heb dezelfde vragen als jij. We schieten hier dus samen niet veel mee op...lol!
  Ik blijf bij jou dan kijken of er een reactie komt van iemand.
  Liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldig leuk kerstkaartje Wil!!
  Groetjes Heidy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou Wil een daglichtlamp is het mooiste wat uitgevonden is ik heb er ook een en zou hem voor geen goud meer willen missen echt waar.je hebt weer een prachtige kaart gemaakt meisje.
  lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuk kaartje hoor Wil, ook ik ben in beraad om een daglichtlamp aan te schaffen, maar zie dan weer op de kostprijs etc..en dan laat ik me vertellen dat een ledlight ook erg nuttig is tja...hopelijk raak jij er aan uit, ikzelf ben er nog niet :-)
  Groetjes, Emma

  BeantwoordenVerwijderen