vrijdag 5 oktober 2012

Gefeliciteerd.

Hallo allemaal. Ik wil jullie via deze weg heel erg bedanken voor alle goede wensen na mijn operatie en strubbelingen daarna. Ik kan jullie vertellen dat ik deze week eens goed nieuws kreeg van de chirurg. Het wondje waar het abces heeft gezeten, is voor de helft minder diep als een week geleden. We zijn er nog niet helemaal, maar we gaan eindelijk de goede kant op!

Dan mijn kaartje. Deze  heb ik gemaakt voor Jolanda. Zij is 17 oktober jarig en geeft daarvoor een leuke candy weg. Ze  heeft deze kaart al even in huis, dus kan ik hem hier neerzetten. Het stempel afdrukje is ingekleurd met de Flexmarkers. Het achtergrondpapier is van een gewonnen candy, daarbij nog wat roosjes en een touwtje waar de tekst aanhangt.
Ik ben benieuwd wat jullie er weer van vinden. Ik vind het heel leuk als jullie een bericht achter laten en lees ze altijd met veel plezier.

                                Fijn Weekend!

10 opmerkingen:

  1. Wat een schatje heb je gemaakt! Daar zal Jolanda blij mee zijn. Fijn om te horen dat het beter met je gaat. Moed houden hoor, alles komt goed! Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wil je kaartje ziet er fantastisch uit.
    Prachtige kleuren heb je hiervoor gebruikt,echt knap hoor.
    Fijn dat je de goede kant uitgaat.
    Eens het begint te helen gaat het wel snel.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Wil,wat fijn dat je goed nieuws te horen hebt gekregen van de chirurg!Je kaartje is een plaatje,mooie kleurencombi en Tilda is mooi ingekleurd,ook het touwtje is leuk,maakt het net wat stoerder.Jij ook fijn weekend,groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Wil
    Een schitterende kaart heb je voor Jolanda gemaakt met heel leuk papier.Fijn dat het beter met je gaat hopelijk knap je gauw helemaal op.Fijn weekend en lieve groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Wil, dat zijn inderdaad nieuwtjes die we willen horen. Nog even en het wondje is niet meer te zien.....
    Wat heb je een leuke kaart gemaakt voor Jolanda. Ik duim voor je dat je wint!!!
    Groetjes Sinikka

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke kaart Wil en wat fijn dat het met je gezonheid de goede kant op gaat.
    Ik wens je het allerbeste en een spoedig herstel.

    Fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je kaartje ziet er super mooi uit.
    Mag er elke dag weer heerlijk na kijken.
    Mijn dochtertje vind hem helemaal geweldig, want die is gek van paars.
    Heel erg bedankt voor je mooie kaartje

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw Wil ,wat een geweldig nieuws zeg, zo'n opkikker kon je wel gebruiken.Je kaart voor Jolanda is ook prachtig fijn hoor dat je weer aan het knutselen bent.Met mij gaat het iets beter,mijn ogen smeer ik s,nachts in met zuivere vaseline en verdikkeme het helpt ik kan nu weer berichtjes tikken.
    lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Fijndat het beter gaat, super!! Je kaart is ook erg leuk ik vind de manier waarop je het tekstlabel hebt vastgemaakt ook zo leuk!!!
    Liefs, Liesbeth.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Wil, wat super dat het de goede kant op gaat en dat de wond goed geneest! Ik ben heel blij voor je! Je hebt voor Jolanda een erg leuke kaart gemaakt, ik weet zeker dat het goed zal worden ontvangen.
    Liefs, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen