zondag 17 juni 2012

Een heerlijke dag gewenst.

Hallo allemaal. Vandaag is het vaderdag. Ik ben vanmorgen bij mijn ouders geweest en heb daar deze kaart aan mijn vader gegeven. Hij maakt graag schepen (heeft de Titanic gemaakt en de laatste was De Krammer voor de schepen liefhebbers onder ons ) Dus ik dacht dat dit wel een toepasselijke kaart voor hem was.
Het idee van de vorm van de kaart heb ik bij Carla vandaan. Zij heeft een patroon van een fles op haar blog staan. Ik heb de fles uitgesneden op de Silhouette Cameo. Heb hem gespiegeld, zodat er een dubbele kaart van gemaakt kon worden. Het schip en de golven zijn ook uitgesneden met de Silhouette. De owlie is ingekleurd met Flexmarkers en uitgesneden met de cuttle bug. De tekststempel en stans zijn van Marianne Design en verstopt achter de nestabillitie. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik wens iedereen nog een fijne Vaderdag!


Dank jullie wel voor het bezoeken van mijn blog!

5 opmerkingen:

 1. Hallo Wil,
  Mooie mannenkaart heel leuk zo in de vorm van een fles en je hebt hem heel mooi bewerkt.


  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Wil,

  wat een ontzettend leuke kaart! Ik vind het altijd geledigd leuk om een kaart te maken die op de persoon slaat aan wie je hem geeft, of als je rekening houdt met de lievelingskleur van de ontvanger. Dus deze kaart is helemaal top als je weet wat voor hobby je vader heeft. EN superleuk met dat labeltje erachter verstopt!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi gemaakt, en al helemaal met de wijze uil erop, want dat zal je vader best wel zijn.
  Groetjes,
  Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Wil,

  Ik vind de flessenkaart heel mooi geslaagd hoor.
  Erg leuk.
  Ben jij ook op hyves?
  Er loopt momenteel op mijn groepshyves een uitdaging met deze fles waar een klein prijsje aan verbonden is, misschien ook wat voor jou?
  M'n groepshyves is te vinden op:
  http://carla-aerts.hyves.nl
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb helaas geen Hyves Carla, dus kan niet meedoen met de uitdaging van je. Wel bedankt voor je compliment hoor :)

   groetjes, Wil

   Verwijderen