zaterdag 19 mei 2012

De eerste van het jaar.

Hallo allemaal! Is het bij jullie ook van dat heerlijke weer? Nou, hier wel en ik geniet er volop van.
Ondanks dat het nu mooi weer is geworden, heb ik mijn eerste kerstkaart van dit jaar gemaakt.
De basiskleur heb ik blauw gehouden. Vind dat heel mooi voor de kerst. De stempel is van Marianne Design en ingekleurd met de Aquamarkers. Op de rand en bol van de muts heb ik eerst Aleene's Glitter Snow gedaan. Ik vond het niet zo glitteren, dus heb er nog glitterlijm over gedaan. De hoek, labels en achtergrond van de stempel met de rand eromheen zijn gemaakt met de Silhouette Cameo.
Ik wens iedereen een fijn en zonnig weekend toe!

Hi everyone! Is the weather as good at yours as it is here? Well, i'm enjoying that i finally can see the sun. The weather is finally getting better, but i made my first christmas card for this year.
The basic color is blue. I like that color for christmas cards. The stamp is from Marianne Design and colored with the Aquamarkers. At the white of the xmas hat i used some of Aleene's Glitter Snow. But there was not much glitter in it, so i put some glitter glue on top of it. The corner, labels and the background with the stamp on it and the border around it, where made with the Silhouette Cameo.
I wish everyone a happy and sunny weekend!

Thanks for visiting my blog and have a nice weekend!

7 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kaart en een lief stempeltje.

  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Wil, wat een schattige kaart zeg en wat is die gestanste rand prachtig. Ben er jaloers op haha!! Groetjes, Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat leuk zeg. Het stempeltje is een schatje!!
  Ik vind het altijd knap een kerstkaart maken als het van dat bijna-zomerweer is....Hij is echt geslaagd! En je kunt niet vroeg genoeg beginnen, voor je het weet heb je er te weinig eind van het jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Wil,
  Nee ik moet even niet aan de kerstdagen denken in deze tijd. Maar voor het kaartje maakt dat niet uit, hij is mooi geworden.
  Groetjes,
  Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Wil,

  Wat een leuk kerstkaartje heb je gemaakt. Het lijkt inderdaad een beetje vreemd nu de mussen van het dak vallen...hihi!

  Enne...tuurlijk blijven we jullie bij Noor! Design verrassen met leuke dingen. Lief dat je weer even op ons blog geweest bent en een berichtje achtergelaten hebt.

  Liefs,
  Jolanda

  www.noortje-design.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schatje...

  groetjes, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen