maandag 26 oktober 2015

Het blog weer leven inblazen....

Ik weet niet of er nog iemand is die dit nog leest, want ik ben weer een hele poos afwezig geweest van blogland. Ik moet eerlijk zeggen dat ik veel meer op facebook zit en daar ook eigenlijk alles neerzet wat ik gemaakt heb. Maar dat zien dan alleen de vrienden die ik daar heb en hier zien toch meer mensen het.

Hoe gaat het met mij... Ik heb mn goeie en slechte dagen. Maar bij de laatste controle waren er geen verdere afwijkingen gevonden. Alleen in de wervel tussen de lenden was de tumor wat gegroeid. Vandaar blijven we voorlopig doorgaan met de 4 wekelijkse injectie en infuus en in Januari volgend jaar weer alles scans. Ook de octro scan. Dan krijg je een beetje radio actief materiaal ingespoten wat zich hecht aan alle slechte cellen. Dus dat is wel een spannende scan, want daar kunnen ze dan echt alles op zien, wat met een CT of MRI niet te zien is. Maar daar houd ik me voorlopig nog niet mee bezig hoor...

Ik heb een inhaalslag te doen met mijn kerstkaarten. Loop heel wat kaarten achter. Vandaar dat ik ook een paar makkelijke gemaakt hebt, met voorgedrukte plaatjes. Moet daar nog foto's van maken, dus die komen de volgende keer aan bod.

Ik ben kortgeleden begonnen in de kleurboeken voor volwassenen. Lekker ontspannen bezig zijn. Zo zoek ik ook op facebook naar prenten om in te kleuren. Daar heb ik de volgende ook gevonden...
Ik heb de prent ingekleurd met Bruynzeel kleurpotloden.

En dan iets heel anders als kerstkaarten... Vorige week kwam ik op facebook een filmpje tegen waar ze vlinders stempelden met Stazon, een beetje kleurgaven met Stabilo 88 en die met een waterbrush vervagen. Ik vond dat het er zo mooi uitzag, dat ik het gelijk uit ben gaan proberen. Met de volgende resultaten...


Lekker fleurig kaartje kan dit worden. Maar ook de volgende kaart is met dezelfde methode gemaakt, maar dan voor een heel andere gelegenheid te gebruikenZo ik heb mijn blog leven ingeblazen met gelijk een hele lange post.
Ik ben reuze benieuwd hoe het met jullie allemaal gaat. En hopelijk tot snel met een volgende post van mij :D


10 opmerkingen:

 1. Hoi Wil,
  ik hoop dat je even blijft blazen want het is veel te gezellig je hier te treffen. Op Fb is het ook wel leuk, maar veel vluchtiger. Ik hou van het echte contact, net zoals jij nu schrijft over jezelf. Het blijft dus even spannend voor je. Je kleurwerk is erg mooi en je kaartjes zijn zo supermooi!
  Prachtige techniek.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom terug! Fijn dat we weer mogen genieten van jou creaties! wat een prachtige kaarten en die kleurplaat....Heb je die ingekleurd!? zo knap gedaan!
  En wat een verhaal over jezelf joh. moeilijk en heftig! Heel veel sterkte! Ik hoop dat je weer met plezier mag gaan bloggen! groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig creaties heb je gemaakt Wil - vind die vlinders echt ontzettend mooi geworden.
  Bloggen kost tijd, meer voldoening van misschien door de reacties die je krijgt... facebook is vaak wat sneller. Ik combineer bijna altijd de 2.
  Blij te lezen dat het met de gezondheid wel goed gaat Wil, dat is toch het voornaamste ;).
  Groetjes,
  Misseke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Wil,
  op FB zie ik regelmatig wat voorbij komen, zo ook je ingekleurde kerst afbeelding en de mooie vlinders, leuk dat je weer eens wat op je blog zet..
  Toch knap dat je dat nog steeds doet, i.v.m. met je ziek zijn..ik wens je veel sterkte,
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Wil.
  Meisje je moest eens weten hoe dikwijls ik aan je hebt gedacht, wat goed van je om toch door te gaan ondanks je ziekte, we laten ons er niet onder krijgen hoor.
  Je kaarten zijn prachtig, heerlijk dat je daar nog ontspanning in kan vinden.
  Sterket met alles en niet zolang wegblijven hoor.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. welcome back Wil en ja ik blijf regelmatig kijken of er al iets nieuws is bij jou en vandaag heb ik dus het geluk om te zien en te lezen waar je allemaal mee bezig bent geweest , met dank
  Wow wat een leuke projectjes en schitterend mooi ingekleurd , super mooi tafereeltje ook
  straks misschien es gaan kijken op jou facebook en of ik die vind uiteraard
  Groetjes, Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Welkom terug Wil. Ik had je al een poos gemist, maar vind het leuk dat je er weer helemaal bij bent. Mooie kerstkaart is het. gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heee Wil super dat je er weer bent!! En met nog wel hele mooie en gave creaties! Hoop dat je weer komt buurten!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk om weer iets van je te lezen Wil. Wat heb je die prent mooi ingekleurd en die techniek die je bij die vlinders toegepast hebt geeft een mooi effect...subtiel. Ik kende dit nog niet.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Wil, ik kom weer eens even bij je kijken....al even geleden natuurlijk. Ik heb geen FB dus hoor niks over je.
  Hoop dat het een beetje gaat met je.
  Sterkte hoor!
  Liefs Ellen

  BeantwoordenVerwijderen