donderdag 19 februari 2015

Crea kaartje

Hallo allemaal!

Vandaag laat ik jullie een kaartje zien, dat ik gemaakt heb voor een challenge bij Kit and Clowder.
Ik heb er een hele avond aan gewerkt en moet zelf zeggen, dat ik best wel blij ben met het resultaat.
Mijn vorige kaarten waren steeds redelijk vol met stansen, frutsels en van alles en nog wat. Deze keer een heel rustige kaart dus... Ik laat hem maar even zien, dan kunnen jullie zien wat ik bedoel..

Hoe worden deze kaartjes ook wel eens genoemd? CAS kaartjes geloof ik toch?
De tekst stempel ik aan de binnenkant, anders vind ik de voorkant te druk worden.

Vandaag ben ik voor de uitslag van de scans naar het ziekenhuis geweest.
Het goede bericht was dat er niet meer uitzaaiingen gevonden zijn. De injectie gaat verhoogd worden van de 90mg naar de 120mg voor een effectivere behandeling. Ook het infuus blijf ik houden. Om de 4 weken is dat beiden aan de beurt. Ik moet wel naar de neuroloog, want er zit 1 tumor in de halswervel en die kan ervoor zorgen dat mijn armen pijn doen. Wordt ook vervolgd dus...
Verdere controle (MRI) staat voor nu in augustus geplanned.

Zo, jullie ook weer op de hoogte van alles. En ik ben weer wat zenuwen kwijt.. Is elke keer wel weer heel erg spannend hoor!
En voor nu zeg ik tot de volgende kaart!

                    liefs, Wil

7 opmerkingen:

 1. Wat een mooie en lieve kaart. Leuk dat je de kaart zo 'leeg' hebt gelaten, hierdoor komt het lieve stempeltje goed uit. Veel sterkte met alles! Groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Wil
  Wat heb je prachtig gekleurd, ik vind het een schitterende kaart.
  Wat ben je toch aan het tobben vrouwtje, maar je bent super positief en dat helpt hoor.
  Zelf ben ik aan het worstelen met oedeem in mijn arm etc, geen pretje, maar ik blijf ook de leuke dingen doen zolang het gaat.
  Sterkte voor de komende tijd.
  Ik leef met je mee hoor.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Wil, En dan Zit ik te zeuren met die bronchitus en dat hoesten. Ik zei het nog tegen Wim, maar die zei, het is goed dat je meeleeft, en mensen een hart onder de riem steekt, maar dat hoesten van jou gaat mij door merg en been. hahaha Dus mocht ik het van hem best uiten, dan inderdaad zoals je schrijft ben je weer wat zenuwen kwijt. Goed, dat we het ergens kwijt kunnen nietwaar?
  Maar jouw kaartje is weer mooi geworden. Volgens mij mogen eer op een CAS kaartje geen bloemen extra zitten. Maar op die CAS site kan je het geloof ik goed vinden.
  Ik ben ook niet van de kale kaartjes. Maar laat ik niks zeggen, ik doe al weken helemaal niets. Komt wel weer. Jij veel sterkte met alle kuurtjes en MRI e.c.
  groetjes en sterkte leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Wil,
  ja, we tobben wat af, gelukkig bij jou geen verdere uitzaaiingen, maar als ik dan lees van de tumor in je halswervel..hoop dat er betere tijden zullen aanbreken..Ik moet binnenkort ook naar de neuroloog, problemen met mijn hand...
  Ik vind je kaartje prachtig, mooi ingekleurd, leuk de bloemetoefjes..
  liefs en sterkte Ans x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Wil,
  wat leuk je rectie op mijn blog te lezen. Wat een spannende tijd maak je toch mee. Ik hoop dat die tumor geen nare gevolgen gaat krijgen.
  Je kaartje is erg mooi. Goed idee om de tekststempel aan de binnenkant te stempelen.
  Lieve groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is Tilda mooi ingekleurd Wil en ze komt op deze manier echt goed uit. Ik vind je kaart helemaal af op deze manier, er hoeft niets méér op. Veel sterkte met alles en fijn dat je je toch met je hobby wat kunt ontspannen.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen