zondag 17 november 2013

Het was een heel gezellige dag!

Hallo allemaal. Ik wil jullie eerst eens heel erg bedanken voor alle felicitaties te ere van mijn verjaardag gister! Wat leuk dat er zoveel mensen zijn, die elkaar niet kennen maar toch een soort van 'blogkalender' hebben waarop staat wanneer wie jarig is. dus nogmaals heel erg bedankt!

Er zijn dit jaar niet zoveel kaarten aangekomen bij me, maar iedereen is natuurlijk erg druk met de kerstkaarten. Ik heb nog wel een foto gemaakt zodat jullie kunnen zien hoe mooi dat ze zijn. Ben er natuurlijk ook reuze blij mee! Iedereen die een kaart heeft gestuurd, heel, heeeeel erg bedankt daarvoor!


Zijn ze niet mooi?!! Ik heb de namen van degene die een kaart gestuurd hebben en van degene die een bericht achter gelaten hebben in de 'hoge hoed' gedaan en er niet 1 maar 2 namen uit gehaald die een verrassing thuis gestuurd krijgen van me.

De winnaars van mijn verjaardags candy zijn geworden..............

                                 Jolanda

                                          en
                                 Nelleke

Dames, van harte gefeliciteerd met jullie gewonnen candy. Van Jolanda weet ik haar adres, maar Nelleke zou je mij jou adres even kunnen mailen alsjeblieft?

Nu las ik laatst dat ik op 16 november samen jarig ben met medeblogger Antoinette. Ook zij geeft een candy weg ter ere van haar verjaardag, maar ook ter ere van andere feestelijkheden. Ga maar eens op haar blog kijken.
Ik heb van Antoinette een leuke kaart gekregen voor mijn verjaardag en natuurlijk heb ik haar ook een kaart gestuurd. Dat is de volgende geworden...

Uiteraard is de stempel ingekleurd met de Flexmarkers. De kaartvorm is gemaakt met stansen van GoKreate. Ik heb de vlinderrand van Noor!Design gebruikt en de losse vlinder erop geplakt. Aan de randen van de kaart heb ik een beetje met gesso zitten kliederen haha. Omdat Tilda hier bellen aan het blazen is heb ik, met de dop van een Flexmarker (groot is boven- en klein is onderkant) en Versamark inkt, verschillende rondjes gestempeld. Daarna ben ik er met PanPastel overheen gegaan. De kleine rondjes heb ik nog volgemaakt met glitterlijm.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Natuurlijk ook weer bedankt voor alle lieve berichten op mijn vorige kaartjes. Ik geniet er elke keer weer van als ik ze lees.

Sorry voor deze lange post, maar zoals jullie zien had ik na mn verjaardag genoeg te vertellen haha
Iedereen nog een fijne zondag gewenst en voor volgende week weer een fijne werkweek!
Tot de volgende kaart!

                                liefs, Wil
                                                          


11 opmerkingen:

 1. Fijn dat je zo genoten hebt. Wil! Dank je wel voor de kans op je candy.

  En gefeliciteerd, Jolanda en |Nelleke!

  Liefs, San

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, wat een verrassing, ik heb je al een mailtje gestuurd. En je hebt een super leuk kaartje gemaakt , ook mooi hoe je de achtergrond hebt gemaakt. Groetjes Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh zo leuk dat je toch nog een paar
  kaarten hebt gekregen, geweldig, leuk
  om te zien hoor. En het kaartje dat jij
  hebt gemaakt is ook heel erg mooi
  geworden.
  Jolanda en Nelleke gefeliciteerd !
  Gezellige (knutsel) zondag nog ☺
  Liefs van Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wil nogmaals gefeliciteerd en dames gefeliciteerd met de Candy.Je kaart is schitterend Wil die je gemaakt hebt.Fijne avond en groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog gefeliciteerd met je verjaardag Wil, wat een mooie kaartjes heb je gekregen, super. En wat een prachtige kaart heb je voor Antoinette gemaakt.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Wil,
  wat een feestelijke kaartjes heb je gekregen. Het verhoogt altijd de feestvreugde!
  Jouw kaartje voor Antoinette is heel mooi gedaan. Prachtige kleurtjes! En Jolanda ne Nelleke, van harte!!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Wil,
  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, ik heb dat hele blogbericht gemist...sorry..komt denk ik omdat we met een lekkage zaten..Toch fijn dat je nog een aantal kaarten hebt gekregen en candy-winnaars gefeliciteerd..liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Wil.

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag gisteren en nog vele jaren in gezondheid toegewenst.
  Leuk kaartje heb je gemaakt voor Antoinette, leuke techniek met die dop stempelen.

  Groetjes Sippie.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lieve Wil, alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik hoop dat je een hele leuke dag hebt gehad. Natuurlijk had ik e op tijd willen feliciteren maar ik lag (en lig nog een beetje) in de lappenmand. Ik wens je veel geluk, liefde en natuurlijk freubelplezier in je nieuwe levensjaar!
  Lieve groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een super leuke verrassing dat ik bij de winnaars zit.
  Je kaartje is erg leuk geworden

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nog van harte gefeliciteerd Wil! Mooie kaart heb je gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen