zaterdag 16 februari 2013

Voor jou.

Hallo allemaal! Leuk dat jullie weer even komen kijken op mijn blog. Zijn we allemaal lekker weekend aan het houden? Nou ik wel hoor. Lekker relaxen (op de wasjes en strijk na dan) want voor je het weet staat maandag alweer op de deur te kloppen.

Ik wil jullie deze keer een kaart laten zien die ik naar Joke gestuurd heb. Zij had een candy aan haar verjaardag gekoppeld en vond het leuk om kaarten te krijgen. Ik zal eerst de kaart even laten zien.


Wat een schatje van een afdrukje is dit toch. Ik heb daar helaas de stempel niet van, staat op mijn ellenlange verlanglijst, maar ik vind dat dit afdrukje op elke verjaardags kaart past. Zo leuk hoe Tilda de bloem aan je wilt geven :) Ik heb het afdrukje ingekleurd met de Flexmarkers. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de lichtere kleuren van de Flexmarkers prettiger vind werken, omdat ze beter in elkaar overlopen. Ik ben nu een Tilda aan het inkleuren (die jullie later zullen zien) met groen... en ja, ook weer de lekker lichtere kleuren. Maar ik dwaal af, ik moet het over deze kaart hebben. Ik heb een witte kaart gebruikt en daarop groen designpapier geplakt. Blauw designpapier met bloemetjes daar scheef op en een kantje met lint erdoor erover heen geplakt. Omdat het blauwe dp scheef zat, heb ik een stukje kraftpapier met het afdrukje ook weer scheef geplakt. Staat wel grappig toch? De kaart nog wat opgeleukt met roosjes en takjes gemaakt met een Noor! Design stans. Ook de label met tekst is van Noor! Design. Ik ben benieuwd wat jullie er weer van vinden.

Ik zie trouwens dat ik alweer aan de 45 volgers zit. Een hartelijk welkom aan de nieuwe volgers en veel plezier in het rondsnuffelen op mijn blog. En jullie weten, ik sta open voor alle opmerkingen en tips. Dus laat die leuke berichten maar weer komen. Wat kan een mens daar van genieten zeg! Dank jullie wel daarvoor!
Ik wens iedereen nog een heel fijn weekend. Vandaag was het in het zonnetje ook weer heerlijk, wat verlangen we dan weer naar de lente zeg. Maar de winterjas kan nog niet in de kast helaas..
Tot de volgende kaart!

                   groetjes, Wil



17 opmerkingen:

  1. Hoi Wil,
    je hebt een mooi kaartje gemaakt..inkleuren is prachtig, leuk geheel..mijn complimenten...

    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie lieve verjaardagskaartje .
    Joke zal er zeker blij mee zijn.
    Groetjes
    Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  3. prachtig kaartje met super mooi afdrukje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Wil,wederom een liefie in zachte pasteltintjes en ik heb vanochtend lekker alleen met m'n vest aan de ramen gezeemd en de tuin gedaan,heerlijk,we gaan de goede kant in,fijn weekend,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie kaart geworden, met dat groen erbij maakt het bijzonder. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo Wil, wat heb je een prachtige kaart voor Joke gemaakt, de kleuren zijn schitterend, je hebt mooi gekleurd, ik vind je kaart een plaatje.
    Lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een schatje en zo mooi gekleurd, ik vind hem geweldig. Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een supermooi kaartje heb je gemaakt voor Joke Wil, ik vind hem prachtig, het is ook zo een lieve Tilda. Een toppertje weer.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind het een erg leuk kaartje geworden.
    groetjes
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Je kaart is prachtig en ik heb de kaart in mijn hobbykamer opgehangen ben er erg blij mee.Fijne zondag.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Het is weer een leuke kaart geworden en mooi gekleurd. Die flexmarkers liggen je goed hé??
    Leuke tekst ook.
    Groetjes Sinikka

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ha Wil,

    wat een schattig kaartje laat je weer zien. Lekker fleurig en ook al moet de winterjas nog even blijven hangen, door jouw kaartje si het even lente hier aan de andere kant van het beeldscherm!
    Groetjes en jij ook bedankt voor je trouwe bezoekjes aan mijn blog en de berichtjes, want het blijft leuk om alles te lezen!

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Je hebt een hele mooie kaart gemaakt met prachtige Magnolia stempel.
    Geweldig leuk gedaan Wil.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een prachtige kaart heb je weer gemaakt zeg, prachtige zachtevkleurtjes liefs Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hoi Wil, wat een mooie en lieve kaart! Dit afdrukje past inderdaad bij elke verjaardag, wat een lieffie. Prachtig ingekleurd....zo krijgen we wel zin in de lente!
    Groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hallo Wil,
    Heb even op je blog gekeken. Prachtig. Dat doosje bovenaan vind ik super. Zou ik niet kunnen.
    Maar je kaartje dat je aan Joke stuurde is heel lief.
    Ga je volgen met plezier, dat zie ik al,
    Je bent bij mij ook welkom.
    Gr Leny W

    BeantwoordenVerwijderen