woensdag 19 december 2012

Diamanten huwelijk

Het heeft even geduurd, maar hier ben ik weer met een nieuwe kaart.

De drukte begon met sinterklaas, toen mocht ik zwarte piet spelen. Daarna moest alles supersnel in de kerstsfeer versierd worden. En natuurlijk kerstbomen optuigen. Ik denk dat de grootste boom op het werk zo'n 3 meter is en er zitten ruim 1000 lichtjes in...
Afgelopen week kerstavond gevierd met de bewoners en nu ook thuis gaan zorgen dat alles in huis is voor de kerst. Maar, er moet ook gewoon gewerkt worden, vandaar dat ik niet veel aan bloggen of kaarten maken toe kwam. Ondertussen heb ik wel een aantal kerstkaarten van jullie mogen ontvangen. Wat leuk! Heel erg bedankt daarvoor!

Dan nu over mijn kaart. Morgen is een echtpaar op mijn werk 60 jaar getrouwd. Daar mocht een kaart niet ontbreken dacht ik zo. Dus vanavond 'even snel' een kaartje gemaakt.


De kaart is donkerblauw en daarop heb ik gewerkt met metalic wit karton. De mooie stans van Joy!crafts gebruikt. Met de Silhouette Cameo heb ik 60 jaar in het goud uitgesneden en daaronder een schaduw.
De ringen natuurlijk ook in het goud. De ringen en de zwaantjes zijn van Marianne Design. De vleugels van de zwaantjes heb ik er nog eens extra opgeplakt, ik vond ze een beetje te plat haha.
Verder de kaart nog wat opgeleukt met vlinders en een paar roosjes. Natuurlijk mochten er met een diamanten huwelijk een aantal 'diamanten' op de kaart niet ontbreken. Vandaar wat glimmers in de hoeken en op de stans. Ben benieuwd wat jullie  hiervan vinden.

Hebben jullie trouwens al gezien dat ze bij EKEF een mooie candy hebben? Ze hebben daar de 1000ste volger mogen verwelkomen en gaan daarom 4 prijzen weggeven. Dus 4 kansen op wat  moois. Zo'n kans laat je niet missen toch?

Ik  hoop dat ik aan het eind van deze week even bij jullie langs kan komen hoor. Ik kijk wel, maar gun me niet altijd de tijd om een bericht achter te laten. Wel wil ik jullie bedanken voor de altijd leuke en lieve berichten die jullie voor mij achterlaten. Dat zit ik dan altijd met een lach op mijn gezicht te lezen :)

                      Tot gauw!


14 opmerkingen:

 1. Hoi Wil,
  Nou, dit ziet er niet uit als een snelle kaart, heel mooi gedaan met alle malletjes..echt prachtig..mijn complimenten...

  Liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Wil, ik vind je kaart super chique hoor....erg mooi gemaakt meis.
  Liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Wil.
  Hoop dat het nu wat rustiger voor je wordt.
  Je kaart is erg mooi.

  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterende stijlvolle kaart. Ik vind hem geweldig mooi. Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Wil,
  ik ben net thuis van een etentje ter ere van mijn ouders die 51 jaar getrouwd zijn....Leuk om voor dat soort bijzondere gelegenheden kaarten te maken.
  Ik vind deze erg leuk en mooi samengesteld!
  Groeten,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt wel een héle mooie kaart uit je koppie getoverd, wat heb je deze mooi gemaakt zeg, ik ben er stil van, als het bruidspaar er nu ook blij mee zijn , nou wijfie dan heb jij een big smile op je gezicht morgen.
  Gaat het goed met je?
  Lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat verdient zeker een kaartje, als je zoveel jaar getrouwd bent.
  Je hebt er een mooi kaartje gemaakt, dat zullen ze vast wel waarderen.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een prachtige kaart voor een prachtige gelegenheid,,,,


  liefs annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 9. 60 Jaar wat een tijd,dat verdiend een kaartje en je kaart is prachtig.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtig mooi kaartje.

  Groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja ja december is altijd een hele drukke maand Wil, vertel mij wat. Wat een geweldige kaart heb je gemaakt ik vind hem prachtig geworden. Echt een toppertje.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hallo Wil,
  60-jaar getrouwd. Natuurlijk maak je dan een MOOI kaartje.
  Liefs Wilma ☺☺☺

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je kaart voor de jubilarissen ziet er geweldig mooi uit.
  Knap gedaan Wil.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen