vrijdag 20 september 2013

Kaart voor een man

Hallo allemaal. Hebben jullie ook zo'n zin in het weekend? Nou, ik wel!
En ze geven ook redelijk weer op de komende dagen, dat mag wel ook na al die regen die we gehad hebben. Dat is natuurlijk heerlijk freubel weer, maar als je er doorheen moet is het minder.

Ik ben van de week eens aan een mannenkaart begonnen. Een kennis had de secret box van mij gezien en vroeg of dat ik iets kon maken voor haar zoon die binnenkort jarig is. Nou vond ik een doosje niet zo leuk voor een man, dus ben ik op zoek gegaan naar iets anders. Het onder staande is het geworden:

Van kraftkarton heb ik een jasje gemaakt. Dat kan ook opengemaakt worden...

Een lintje erbij en je hebt net een stropdas, die vast zit met een (das)speld. Maar ook dit kan weer open..

Hier heb ik een pocket gemaakt waarin een tag zit. Daarop kan nog wat geschreven worden. Op de kalender kan nog een rondje gemaakt worden om de datum van de verjaardag ofzo.

Ik heb hier ook hele kleine magneetjes gebruikt. Voor het halsboordje heb ik ze gebruikt en om het jasje dicht te houden ook. Deze magneetjes zijn gekocht bij 't Hobby Hoekje "De Linge". Deze winkel is te vinden in Leerdam. Ik ben daar vandaag geweest en heb daar kennis gemaakt met Greet en Bep.  Ik was daar vandaag voor het eerst, maar zeker niet voor de laatste keer! 

Ben benieuwd wat jullie hier weer van vinden. Wat een berg reacties kreeg ik weer op mijn vorige kaart zeg! Super leuk! Dank jullie wel!
Tot de volgende kaart of creatie zal ik dan maar zeggen. En iedereen een heel fijn weekend gewenst!

                          liefs, Wil




donderdag 19 september 2013

Een kerstkaart

Voor de challenge bij Yvonne.
Hallo allemaal! leuk dat jullie weer even komen kijken op mijn blog. Vandaag dus weer eens een kerstkaart. Ze komen wel uit mn handen,maar niet zo snel als ik zou willen haha
Ik zal de kaart eens laten zien..

En ja, weer een Bestie. Ik blijf ze leuk vinden om te kleuren en kaarten mee te maken.
Ingekleurd heb ik weer met de Flexmarkers en de mooie sneeuwkristal mallen van Noor!Design gebruikt.
De bloem is gemaakt van handgeschept papier en ik heb daar wat meedraadjes in het hart geplakt.

Deze kaart doet dus mee met 'Yvonne's 52 weeks of Christmas' al is het mij niet alle 52 weken gelukt haha

Dank jullie wel voor de lieve leuke berichten op mijn vorige kaart. En wie weet tot de volgende keer!

                  liefs, Wil

zondag 8 september 2013

Sterkte

Hallo allemaal! Leuk dat jullie weer even langs komen op mijn blog.
Dank jullie wel ook voor de leuke reacties op mijn kerstkaart. Ik geniet er altijd zo van om alles te lezen.

Vandaag weer eens een kaartje, wat we (helaas) soms nodig hebben. Ik vind het altijd moeilijk om een kaart zelf te maken bij een overlijden. Er moet niet te veel op de kaart staan.. maar ook weer niet te weinig. En zoals wij altijd van die heerlijk vrolijke kaarten maken, is dit toch echt elke keer weer een uitdaging.
Nu was ik van de week lekker aan het rondsnuffelen op YouTube en daar kwam ik uit op de filmpjes van Gina K van StampTV. Die maakt prachtige kaarten, ga zelf maar eens kijken.
Ik werd helemaal verliefd op de Laced Symphaty card van haar (klik maar op de naam dan kunnen jullie het filmpje zien) Maar goed, ik dus op zoek naar die mooie kanten rand die zij gebruikt. Helaas zijn die alleen te koop in Amerika, dus dat werd hem niet...
Toen ben ik verder gaan zoeken en vond in Nederland een set stempels van Viva Decor genaamd Vintage Lace. Daarmee heb ik geprobeert om net zo'n mooie kaart te maken als Gina K in het filmpje gedaan had. Dit werd het resultaat...

Al zeg ik het zelf.. ik vind hem supermooi geworden hahaha
Ik heb nu dus wit embossingpoeder gebruikt voor de kanten randstempel. Ik wil het ook eens gaan proberen met andere kleuren embossingpoeder. Het geeft in ieder geval een super mooi resultaat.
Hieronder staat nog een kaartje wat ik gemaakt heb met het 'uitproberen'.

Dat was het voor deze keer. Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Het is weer eens heel wat anders.
Tot de volgende kaart!

                    liefs, Wil

dinsdag 3 september 2013

Een kerst easel

Hallo allemaal! Voor een hoop mensen zit de vakantie er weer op. Zelf geniet ik nog van de laatste paar dagen daarvan. En wat wordt het weer warm de komende dagen.. pffff...
Ik zag dat ik er een volger bij had gekregen. Welkom hier en ik hoop dat je wat ideetjes op kan doen van mijn creaties.

Vandaag een kaartje gemaakt met een nieuwe stans. De stans van GoKreate heb ik op de KGKD beurs gekocht en vind het een leuke vorm om een easelkaart van te maken. De digi van My-Besties is weer ingekleurd met de Flexmarkers. Ik heb sneeuwsterren van Noor!Design gebruikt. En ik geloof dat de blaadjes van Joy!crafts zijn. De bloem is gemaakt van witte koffiefilter, waar ik (toen het papier nat was) een druppel paarse inkt op gedruppeld heb. Uiteraard is de bloem ook een stans van Noor!Design.
Ik zal de kaart eens laten zien...


Ik heb ook nog wat houten sterretjes op de kaart geplakt en vond dat eigenlijk wel weer genoeg. Anders wordt de kaart te druk.
Ik wil iedereen heel erg bedanken voor de leuke berichten op mijn panpastel kaarten. Ik ben daar nog steeds veel mee aan het oefenen en zie zulke mooie voorbeelden langskomen op FaceBook of blogland. Maar daar kan ik nog niet aan tippen hoor hahaha
Dank jullie wel voor jullie bezoek aan mijn blog en wie weet tot de volgende keer!

                   liefs, Wil