maandag 22 april 2013

Een jarige dochter verdient een kaart

Hallo allemaal. Wat gaat de tijd toch snel. Ik zag dat ik precies een maand geleden wat geplaatst heb hier.... (gaat zich in een hoekje staan schamen)...
Te weinig tijd en zoveel om te doen.Gelukkig gaat het met het weer een beetje de goede kant op, dus ook buiten is weer genoeg te doen. Dan blijft het kaartjes maken een beetje op de achtergrond liggen. En als ik dan ergens aan begin, blijft dat stukje bij beetje een poos op tafel liggen, voordat ik er weer tijd voor kan vinden om het af te maken.
Maar, vorige week maandag (15 april) werd onze dochter Patricia  24. Tijd voor een kaartje dus! En daar heb ik deze schuine easelkaart voor gemaakt.


Het designpapier is van Potpurri-paper/bouquet. Verder heb ik een aantal Noortjes gebruikt en Cheery Lynn vlinders. Als laatste de kaart wat opgeleukt met een paar bloemen. Het afdrukje is weer ingekleurd met de Flexmarkers. Daar ben ik ook heel erg mee aan het oefenen. Ik volg een online workshop van Nicole Verkooijen, die heet Schaduw en diepte inkleuren.  Als je op haar naam klikt, kom je op haar workshopblog. Neem daar eens een kijkje, ze heeft echt heel mooie online workshops gemaakt!
Onze dochter was in ieder geval heel erg blij met deze kaart en vond hem heel erg leuk. Ben benieuwd wat jullie er weer van vinden.
Ook wil ik jullie, voordat ik er weer vandoor ga, heel erg bedanken voor jullie leuke berichten. Ik ben blij dat jullie toch de moeite nemen om te komen kijken op mijn blog. Ik waardeer dat enorm!

Ik hoop sneller weer iets te plaatsen als deze keer hoor! Dus tot snel, tot de volgende kaart!

                                groetjes, Wil


donderdag 11 april 2013

Ik val in herhaling....

Maar het is weer donderdag, dus kerstkaart dag!
Hallo allemaal! Wat leuk dat jullie weer komen kijken op mijn blog. Zoals gezegd is het weer donderdag en dus weer tijd voor Yvonne's 52 weeks of Christmas.
Mijn kaartje van vandaag is dit...


Een witte basiskaart met daarop groen karton. Ook het stempel afdrukje (van Wild Rose Studio) is gemat op wit en groen karton. Designpapier gebruikt van PotPourri Paper/ X-mas. Ik heb de kaart nog wat opgeleukt met plaksteentjes en witte bloemen. Het afdrukje is weer ingekleurd met de Flexmarkers. Verder weinig te vertellen over deze kaart. Ik vind hem wel af zo. Oja.. ik heb de sneeuwvlokjes nog bewerkt met een Pearl Pen :)
Hoe staat het met de badkamer en wc zullen jullie denken. Nou, vorige week vrijdag ben ik even goed geschrokken. Ik was op mijn werk, toen mijn man mij een foto stuurde. Op de foto was te zien, dat al de vloertegels van de badkamer op de overloop lagen... Op de 2de foto was mijn badkamervloer kaal :s
Wat bleek nu, degene die die morgen kwam, had een opdracht om een enkel tegeltje te vervangen omdat het hol klonk. Maar na wat controle van hem, vond hij dat het beter was om heel de vloer eruit te halen, zodat alles opnieuw gelijmd kon worden.... Dus boven weer overal stof.. en stof daald dus Wil is weer bezig met stofruimen. Maar..... op wat schilderwerk na, is het nu wel af!!! Eindelijk!! En gelukkig wordt het deze week wat mooier weer. Dan kunnen de deuren weer open en dat helpt ook om het stof uit huis te jagen hahaha

Ik wil jullie alvast een heel fijn en hopenlijk mooi weekend wensen! En natuurlijk tot de volgende kaart!

                  groetjes, Wil

donderdag 4 april 2013

Donderdag-Kerstkaartdag

Hallo allemaal! Daar ben ik alweer. Wat snel na mijn kaartje van gister, maar het is vandaag weer donderdag, dus is het de bedoeling (mits het lukt) om een kerstkaart te plaatsen. Dit doen we omdat Yvonne het idee heeft bedacht om elke donderdag  een kerstkaart te maken, zodat je aan het eind van het jaar niet zo hoeft te stressen. Er liggen dan al heel wat kaarten in de voorraad bak... jeej!

Ik zag trouwens weer een nieuwe volger. Welkom Misseke! Veel plezier met rondsnuffelen op mijn blog. En als je vragen hebt, gewoon vragen hoor!

Dan nu mijn kaart. Ik ben weer eens van de 'normale' kerstkleuren afgeweken. Ik vind paars zo'n mooie
kleur, dus dat is het geworden. Zal hem eens laten zien...


Het designpapier komt bij de Trekpleister vandaan. De sterretjes heb ik ooit bij de Xenos gekocht. Kerst is uitgesneden uit het witte papier en paars heb ik daaronder geplakt. Ik ben van de week op het blog terecht gekomen van Bev Rochester. Zij heeft zoveel leuke sketches staan en ook mooie filmpjes waar we een hoop van kunnen leren. Deze kaart is ook naar een sketch van Bev.

Het is alweer bijna weekend. Lekker hoor, zo'n kort weekje. Alleen jammer dat op het werk alles toch gedaan moet worden ondanks een dag minder. Maar daar zetten we onze schouders even onder en hup.. het lukt gewoon :) Iedereen nog een fijne vrijdag gewenst (de donderdag is op iets meer als een uurtje alweer over) en natuurlijk alvast een heel fijn weekend! Tot de volgende kaart!

groetjes, Wil

woensdag 3 april 2013

Sneeuwpop weer

Hallo allemaal! Gezellig dat jullie even komen kijken naar mijn nieuwe kaart. Vanaf vorige week donderdag tot aanstaande donderdag 4april, is er weer een kerst challenge op het blog van Yvonne. Elke week van dit jaar maken we een kerstkaart en aan het eind van de maand is er een challenge. Het lukt  mij niet om elke keer mee te doen, maar proberen is het zeker waard. Zeker omdat je anders aan het eind van het jaar tijd tekort komt en hierdoor misschien heel andere kaarten kunt gaan maken rond die tijd :)

De challenge deze keer was om in iedergeval 1 sneeuwpop op je kaart te verwerken. En dat is mij gelukt. Ik zal mijn kaart even laten zien....


Ik vind deze sneeuwpop zo leuk! Ik heb hem al bij een hoop mensen langs zien komen. De  muts en de sjaal zijn ingekleurd met de Flexmarkers. De pop zelf heeft hier en daar wat grijze accenten,maar die vallen niet zo heel erg op. De stans van de perkamentrol en de stempelset heb ik laatst aangeschaft. Ze zijn weer van Noor! Design. De sneeuwster is gesneden met de Silhouette Cameo. Ik heb verder niet veel op de kaart gebruikt, omdat het designpapier al druk genoeg is. Ik vind het toch wel leuk om kerstkaarten te maken hoor. Het zal wel door het weer komen. Het is echt sneeuwpoppen weer buiten met die koude wind haha
Maaaaaaarrrr.... ik heb gelezen en gehoord dat er iets mooier weer aan gaat komen!! We houden de moed erin hoor!!

Dan wil ik iedereen nog heel erg bedanken voor jullie leuke berichten op mijn vorige kaart. En ben ik natuurlijk ook weer benieuwd wat jullie van deze vinden :) Iedereen nog een fijne knutsel/werk week en tot de volgende kaart!


                      groetjes, Wil


maandag 1 april 2013

Daar was ik weer eens!

Hallo jullie allemaal daar! Wat leuk dat je weer even langs komt op mijn blog. Het is wel weer even geleden zeg.. Pffff.. Mijn laatste post ging over de verbouwing van de badkamer en wc. Nou, we zijn bijna klaar hoor. Er moeten alleen nog wat vloertegeltjes uit, waaronder het hol klinkt. Dus we zijn bijna uit de rotzooi.

Ik hoop dat iedereen een heel fijn Paas weekend heeft gehad en nog even lekker geniet van deze extra vrije dag. Ik heb dit weekend gebruikt om te slapen. Ja echt, het leek wel of ik aan een winterslaap bezig was hahaha Gelukkig schijnt het zonnetje en achter het glas lijkt het heel lekker. Nu de buiten temperatuur nog omhoog. Ik zie trouwens dat ik aan de 50 volgers zit! Erica, van harte welkom op mijn blog!

Dan nu mijn kaart. Het patroon heb ik uit de Silhouette store. Uitgesneden met de Silhouette Cameo.  De stempel is van de Boekenvoordeel en ingekleurd met de Flexmarkers. Ik heb een paar Noor! Design takjes gestanst en kant en klare bloemen erbij geplakt. Achter de stempel zit ruimte om de tag te plaatsen. De tag is een verkleinde uitgave van de vorm waarop de stempel staat. Op de bovenkant heb ik uit kraftpapier het woord 'zomaar' uitgesneden met de Silhouette, zodat de letters wit te zien zijn door het achtergrond papier.
Ik zal de kaart eens laten zien, want jullie zitten nu te gissen hoe ie eruit zou zien...


Ik hoop dat jullie een beetje een idee hebben van de vorm van de kaart. En natuurlijk ben ik ook weer benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik lees jullie berichten altijd met heel veel plezier! Ik probeer hier en daar even op jullie blogs te kijken, maar kan er de tijd niet voor vinden om iedereen langs te gaan.. excuses daarvoor! Het gaat hopenlijk binnenkort allemaal weer goed komen.
Iedereen nog een fijne zondagse maandag gewenst en tot de volgende kaart!


                             groetjes, Wil