woensdag 27 februari 2013

Ook deze heb je wel eens nodig..

Hallo allemaal! We zijn uit de sneeuw, het is nog wel fris buiten, maar er komt verandering in het weer hoorde ik op de radio. Het is morgen zowaar mogelijk dat we de zon gaan zien! Heerlijk toch?!

Ik zag dat Leny volger geworden is van mijn blog. Welkom en veel plezier met rondsnuffelen hier.

Ik laat jullie vandaag een kaartje zien die ik nog nooit gemaakt heb. Maar helaas moest het er deze week van komen...


Afgelopen weekend is er namelijk een mevrouw overleden op mijn werk, waarbij ik al werkte sinds ze in huis kwam. En dat is bijna 12 1/2 jaar geleden. We hebben samen zo ontzettend veel meegemaakt in al die tijd. Ik zal haar heel erg gaan missen.. Ik heb het er heel moeilijk mee, maar vond wel dat ik een zelfgemaakte kaart aan de familie moest geven. Ook omdat deze mevrouw het zelf zo ontzettend waardeerde als ik iets voor haar gemaakt had. (de kerstkaart/klok van afgelopen kerst staat nog op de kast in de hal).
Ik vind de teksten van de stempelset van Noor! Design ontzettend pakkend. En deze tekst spreekt voor zich.. Ik heb een zwarte kaart gebruikt en daarop een linnenkaart van ivoorkleur geplakt. Ook de tekst in deze combinatie gemaakt. Een zwart lint met strik erop vond ik voldoende. 

Ik wens iedereen nog een fijne werk/vakantie week toe. En tot de volgende kaart.

             groetjes, Wil

zondag 24 februari 2013

Een doosje.

Hallo allemaal! Wat leuk dat jullie toch weer even langskomen. Wat vreemd dat we vanmorgen weer wakker werden in een witte wereld zeg.. Het hoeft niet meer van mij. Het is een prachtig gezicht, maar laat dat voorjaar nu maar komen.

Ik wil jullie  vandaag een doosje laten zien. Het doosje heb ik gemaakt voor mijn moeder, die vandaag jarig is. Nogmaals gefeliciteerd mam!
Het patroon van dit doosje komt van een workshop van Nicole Verkooijen. Zij geeft heel leuke online workshops. Niet alleen van de Silhouette Cameo,maar ook over bv het inkleuren met markers. Ik zou zeggen neem eens een kijkje op haar blog http://onlineworkshopsbynicole.blogspot.nl/ wie weet zit er iets tussen waar je wat meer van wilt weten.
Ik zal jullie het doosje eens laten zien, dan hebben jullie een idee waar ik het over heb. Alle cirkels zijn gesneden door de Silhouette. Ook dat mooie schulprandje.


Dit is het bovenaanzicht. Ik heb de foto's in de vensterbank moeten maken om nog een beetje licht erop te krijgen. De digi is ingekleurd met de Flexmarkers. Als versiering heb ik de takjes en bloemen van Noor! Design gebruikt. Op de uitgestanste bloemen een papieren roosje geplakt. Onder het afdrukje een tag gedaan, waarop Hieperdepiep Hoera opstaat.


Op de rand van het doosje heb ik lint geplakt en een kantje daarboven. Omdat ik toch nog een klein randje karton overhield, heb ik daarboven nog nopjes lint geplakt. Verder als versiering op de rand een dubbel gevouwen lintje met daarop een brons filigraan figuurtje (te koop bij prettypresents). Daarnaast weer de uitgestanste bloemen van Noor! Design met daarop een papieren bloem.

Ik ben hier best wel trots op dat het zo goed gelukt is. Nu ben ik benieuwd wat jullie ervan vinden.
Iedereen nog een fijne zondagavond gewenst. Het is zo weer maandag, voor de werkende mens. Hier hebben de scholen volgende week vrij. Dank jullie wel voor de altijd lieve, leuke berichten die jullie achterlaten voor mij. Ik lees ze altijd met heel veel plezier! Tot de volgende keer maar weer!

                      groetjes, Wil





zaterdag 16 februari 2013

Voor jou.

Hallo allemaal! Leuk dat jullie weer even komen kijken op mijn blog. Zijn we allemaal lekker weekend aan het houden? Nou ik wel hoor. Lekker relaxen (op de wasjes en strijk na dan) want voor je het weet staat maandag alweer op de deur te kloppen.

Ik wil jullie deze keer een kaart laten zien die ik naar Joke gestuurd heb. Zij had een candy aan haar verjaardag gekoppeld en vond het leuk om kaarten te krijgen. Ik zal eerst de kaart even laten zien.


Wat een schatje van een afdrukje is dit toch. Ik heb daar helaas de stempel niet van, staat op mijn ellenlange verlanglijst, maar ik vind dat dit afdrukje op elke verjaardags kaart past. Zo leuk hoe Tilda de bloem aan je wilt geven :) Ik heb het afdrukje ingekleurd met de Flexmarkers. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de lichtere kleuren van de Flexmarkers prettiger vind werken, omdat ze beter in elkaar overlopen. Ik ben nu een Tilda aan het inkleuren (die jullie later zullen zien) met groen... en ja, ook weer de lekker lichtere kleuren. Maar ik dwaal af, ik moet het over deze kaart hebben. Ik heb een witte kaart gebruikt en daarop groen designpapier geplakt. Blauw designpapier met bloemetjes daar scheef op en een kantje met lint erdoor erover heen geplakt. Omdat het blauwe dp scheef zat, heb ik een stukje kraftpapier met het afdrukje ook weer scheef geplakt. Staat wel grappig toch? De kaart nog wat opgeleukt met roosjes en takjes gemaakt met een Noor! Design stans. Ook de label met tekst is van Noor! Design. Ik ben benieuwd wat jullie er weer van vinden.

Ik zie trouwens dat ik alweer aan de 45 volgers zit. Een hartelijk welkom aan de nieuwe volgers en veel plezier in het rondsnuffelen op mijn blog. En jullie weten, ik sta open voor alle opmerkingen en tips. Dus laat die leuke berichten maar weer komen. Wat kan een mens daar van genieten zeg! Dank jullie wel daarvoor!
Ik wens iedereen nog een heel fijn weekend. Vandaag was het in het zonnetje ook weer heerlijk, wat verlangen we dan weer naar de lente zeg. Maar de winterjas kan nog niet in de kast helaas..
Tot de volgende kaart!

                   groetjes, Wil



zondag 10 februari 2013

Schattig!

Hallo allemaal! Wat gezellig dat jullie weer even langskomen op mijn blog. Ik heb vanmorgen gelezen dat een deel van Nederland weer in de sneeuw zit. Hier is alles schoon. Alleen de tuintafel en daken waren vanmorgen wit, maar dat verdween al snel toen de zon begon te schijnen. Wat een verschil dan weer zeg..

Het is alweer even geleden dat ik een kaart geplaatst heb zeg. Maar ondanks dat hebben jullie massaal gereageerd op mijn vorige kaart. Heel erg bedankt daarvoor! Ik wardeer dat enorm en lees alles met veel plezier! In de afgelopen weken heb ik ook weer een weekje ziektewet gehad. Ik kreeg pijn in mijn rechterhand en ben daar (na de maandag toch gewoon gewerkt te hebben) maar even mee naar de huisarts geweest. De  hand werd zo dik en pijnlijk, dat ik geen handschoenen meer aan kon doen. Toen bleek dat ik een peesontsteking had en rust moest houden met de hand. Tja, en aangezien ik rechts ben, kon er ook niet gefreubeld worden... Gelukkig is alles weer over nu en kan ik weer lekker aan de slag. Ik zal jullie mijn kaartje eerst maar eens laten zien.



Het magnolia afdrukje heb ik ingekleurd met de Flexmarkers. Wat een schatje is het toch. Daarom heb ik er maar 100% schattig van gemaakt haha. Alleen drukte ik te hard op de stempel en daarom zijn de letters zo dik geworden. Dat is het gevaar van gelijk op de kaart stempelen.. De bloemetje die ik gebruikt heb op de kaart komen bij Pretty Presents vandaan. Ik heb deze in mijn vorige post al laten zien. Toen heb had ik ze gewonnen. De blaadjes zijn van een stans van Joy!crafts. Met een beetje gezellig designpapier en alles gemat op roze en paars papier vond ik het zo wel af. 
Ik wil jullie nogmaals bedanken voor alle leuke en lieve berichten die jullie toch steeds weer achter laten voor me. Ik wens iedereen nog een fijne zondag en voor de carnaval vierders... nog veel plezier!
Tot de volgende kaart!

                       groetjes, Wil