zaterdag 26 januari 2013

Speciaal voor jou

Hallo allemaal. Wat leuk dat jullie weer even bij mij komen kijken. Ook een hartelijk welkom aan mijn nieuwe volgers! Veel plezier met rondsnuffelen op mijn blog :)
We zitten dit weekend voorlopig voor het  laatst in de sneeuw. Nu ziet alles er nog wit uit, nadat het vanmorgen weer is begonnen met sneeuwen, maar daarna gaat het flink dooien zeggen ze. Nou, dan mag het van mij ook in 1 dag allemaal weg zijn, anders wordt het TE gevaarlijk op straat.

Ik heb deze keer een kaartje gemaakt, wat voor verschillende gelegenheden gebruikt kan worden. Geen beterschap of felicitatie erop, alleen dat ik dit kaartje speciaal voor de ontvanger heb gemaakt.
Als basiskaart heb ik een licht gele kaart gebruikt. Daarop groen design papier met bloemetjes. Tilda heb ik ingekleurd met de Flexmarkers. Omdat ik rood in de bloemtjes gedaan heb, heb ik Tilda gemat met rood en ook onder de tekststempel gedaan. Toen vond ik in het doosje bij de plaksteentjes ook nog deze leuke lieveheersbeestjes. Dus daarmee ook het rode accent weer op de kaart. Met een beige kantje en wat bloemetjes vond ik de kaart wel af.


Nu ik het over bloemetjes had... Ik heb een heel leuke candy gewonnen. Namelijk.... nouja kijk hieronder maar :)


Deze leuke candy heb ik gewonnen op het blog van Nanda. Zij heeft ook een webwinkel genaamd Pretty presents. Daar zijn heel leuke bloemen, bedels enz te koop. Ik zou zeggen ga eens een kijkje nemen. Het is zeker de moeite waard!

Ik wil iedereen nog bedanken voor de ontzettend leuke berichten bij mijn vorige kaartje. Daar kan ik zo van genieten :)
Rest mij alleen nog iedereen een heel fijn weekend te wensen!  En tot de volgende keer!

                   groetjes, Wil




zondag 20 januari 2013

Proost!

Hallo allemaal. Gezellig dat jullie op deze besneeuwde zondag even langskomen op mijn blog. Zelf heb ik net even een poosje gewandeld in de sneeuw. Vind dat zo heerlijk, alleen het was echt ERG koud! Ik zie ook weer een nieuwe volger... welkom en veel plezier met rondsnuffelen!

De kaart die ik jullie laat zien, heb ik een poosje terug al opgestuurd naar Sandra, maar vergeten was om op mijn blog te zetten. Ook was ik weer eens vergeten om er een foto van te maken, voordat ik hem opstuurde. Maar Sandra was zo lief om een foto te mailen naar me. Dank je wel!


De Tilda weer ingekleurd met de Flexmarkers. Zij proost op het nieuwe jaar en op de verjaardag van Sandra die ook op 1 januari valt. De strik heb ik gemaakt met de Bowdabra, die ik gekregen heb met de kerst. Ik moet nog heel wat oefenen, maar vond dit resultaat ook niet gek (al zeg ik het zelf haha)
Heel erg bedankt voor alle leuke berichtjes voor mijn vorige kaart. Ik lees ze stuk voor stuk met veel plezier :) Ben natuurlijk ook weer heel benieuwd wat jullie van deze kaart vinden. Dank jullie wel voor juliie bezoek aan mijn blog en tot de volgende keer!

                    Groetjes, Wil

vrijdag 18 januari 2013

Een hartverwarmertje

Hallo allemaal. Leuk dat jullie weer even komen kijken. Welkom aan de nieuwe volgers. Leuk dat jullie erbij gekomen zijn en veel plezier hier!
Vandaag wil ik jullie een kaart laten zien, waarvan de sketch gemaakt is door Corrie en welke ik ook opgestuurd heb naar haar. Ik vind de sketch heel erg leuk. Dank je wel daarvoor hoor! :)

Ik zal hem eerst eens laten zien aan jullie...


De stempel is ingekleurd met de Flexmarkers. Op de rechterhoek een stans van Noor! Design gebruikt en die er eigenlijk een beetje onder geschoven. Het oranje van de bloemen heb ik terug laten komen in de lintjes die aan te tekststempel zitten. Ik had jammer genoeg geen oranje plaksteentjes, anders had ik die ook gebruikt. 
Heel erg bedankt voor de leuke berichten op mijn vorige kaart. Ik ga eens kijken wat ik kan aanvullen op de kaart, heb daar genoeg tips voor gekregen en dan laat ik hem nog een keer zien aan jullie :)
Rest mij nog iedereen een heel fijn weekend te wensen. Mijn weekje vrij zit er weer op, maar wat heb ik genoten van dat heerlijke weer. Lekker wandelen in de sneeuw en natuurlijk eerst lekker uitslapen haha
Tot de volgende keer maar weer!

               Groetjes, Wil




woensdag 16 januari 2013

Beterschap

Hallo allemaal! Leuk dat jullie weer even langskomen.

Wat een witte wereld buiten he? Ik vind het heerlijk. Lekker om te wandelen als het droog is en je de sneeuw onder je voeten hoort knarsen, maar ook in een flinke sneeuwbui hoor je mij niet klagen hoor. Alleen als het gaat dooien, dan mag het voor mij gelijk in 1 dag weg zijn. Dan is de lol er snel af als het weer gaat opvriezen...
Maar... ik heb heel de week vrij, dus moet niks en alles mag :) Heerlijk! Dus ik ben al lekker aan de freubel geweest hoor.
Vandaag wil ik jullie een kaart laten zien, waar ik wat op mis. Denk dat ik het al weet, maar reacties zijn altijd welkom. Ik denk zelf dat het komt, omdat ik geen design papier gebruikt hebt om de orginele kaart te matten. Het is nu zo wit. Hier in huis hadden ze ook zoiets van mwha... mwha...
Ik zal hem eerst een laten zien, dan kunnen jullie zelf oordelen.


Hmmm.. miischien dat ik nog wat blaadjes kan schuiven onder de 2 bloemen. Dat vult al weer wat op.
Ik lees graag jullie reacties hoor. Heel erg bedankt nog voor alle leuke berichten bij mijn vorige kaart.

Het zonnetje schijnt nu heerlijk hier, ga zo toch maar weer eens aan de wandel. Wie weet heb ik nog een booschap nodig haha
Tot de volgende keer!

              groetjes, Wil

vrijdag 11 januari 2013

Felicitatie kaart.

Hallo allemaal! Wat leuk dat jullie ook in dit nieuwe jaar weer even bij me langskomen. Ik wens iedereen het allerbeste voor dit nieuwe jaar (mag dat nog wel eigenlijk hihi) en dat we nog maar lang van elkaar creaties mogen genieten.
Het heeft even geduurd voordat ik weer tijd had om een kaartje te maken. Ik had het heel druk op mijn werk. Na de kerstviering en de jaarwisseling kwam daar natuurlijk de nieuwjaarsreceptie nog achteraan. Nadat alle kerstspullen opgeruimd waren, kregen we de schoonmaak woede in het hoofd en zijn we zo'n beetje alle ramen gaan zemen. Maar nu... is het ten eerste weekend, maar volgende week heb ik lekker heel de week vrij! Heerlijk! Daar ga ik van genieten (lees lekker knutselen )

Deze week een verjaardagskaart gemaakt voor een meisje van 2. Ik vind die stempels van Wild Rose Studio zo leuk, dus die weer ingekleurd met de Flexmarkers. Het designpapier is van een gewonnen candy. Ik heb er geen tekststempel op geplakt, omdat er al genoeg staat op het designpapier. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik zal hem eerst eens plaatsen.


Ik ben helemaal vergeten jullie te bedanken voor al die lieve en leuke berichten die jullie vorig jaar achter gelaten hebben bij mijn kaarten. Ik lees ze altijd met veel plezier en leer er soms nog van ook! :) Sjonge.. vorige jaar... dat klinkt alweer zo'n eind weg. We zijn weer begonnen aan een heel nieuw jaar. Voor de een begon het goed, voor de ander kwamen er zware berichten binnen. Maar ik heb al gemerkt dat er (bij mij in een korte periode op het blog) een leuke groep vaste blogvriendinnen is ontstaan, die elkaar door dik en dun steunen. En daar hebben we heel veel aan! Dus ik hoop dat we dat ook dit jaar vol kunnen houden. De een heeft het wat harder nodig als de ander, maar we zullen er voor elkaar zijn!
Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend!

           Tot de volgende keer!