zaterdag 29 september 2012

Groeten uit Holland

Hallo allemaal. Leuk dat jullie weer even langskomen om te zien wat ik gemaakt heb.
Deze keer is het een 'op de valreep' kaartje. Deze leuke digi kon je bij Het Canary Blog opvragen, mits je er een kaart mee zou maken. Door mijn operatie en de periode daarna was ik het dus totaal vergeten...
Gelukkig is dat vandaag helemaal goed gekomen. En echt op de valreep, want morgen 30 september is de sluitingsdag.

De digi heb ik ingekleurd met de Flexmarkers. Verder wilde ik niet teveel poespas op de kaart doen, omdat de digi al zoveel kleurtjes heeft. Daarom met de Silhouette Cameo een aantal wolken, molens, gras sprieten en vogels uitgesneden. Puur Hollands dus. De tekst stempel zit aan de binnen kant, omdat dat anders zo druk zou worden op de voorkant. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik ga hem gauw plaatsen op Het Canary Blog om zo nog mee te doen met de candy.



            Tot de volgende keer!

dinsdag 18 september 2012

Vrolijk Kerstfeest

Hallo allemaal! Daar ben ik dan weer. Het gaat nog niet zoals ik wil, maar ik kan al wel een kaartje maken. Ik doe er dan gewoon een week over in plaats van een dag of 2, maar het lukt! En dat vind ik leuk! Nog even over mn gezondheid. Omdat ik abcessen kreeg bij de wond, moet ik nog steeds spoelen. Er zit nog een wondje van een halve cm breed, alleen daaronder is het ongeveer 3 cm diep. Dat moet dus van onder vandaan gaan helen. Zodoende moet ik ook elke week terug naar het ziekenhuis. Elke keer weer spannend dus. Ik wil iedereen heel erg bedanken die met mij mee leven. Al die lieve berichtjes van medeleven. Dat doet je heel goed. Dank jullie wel!

Maar nu over mn kaartje :) Ik heb een standaard rode kaart gebruikt en het design papier is uit een blokje van de Trekpleister. De bloemen zijn ooit gekocht op een hobbybeurs, Met het leuke olifantje van Wild Rose Studio is het kaartje helemaal af, vind ik :) Ben benieuwd wat jullie er weer van vinden. Ik hoop snel weer een kaartje te kunnen plaatsen hoor!

                    Tot de volgende keer!

donderdag 6 september 2012

Even een update en gewonnen candy.

Hallo allemaal! Sorry dat ik niet zoveel bij jullie kom kijken. Het valt me allemaal een beetje tegen na de operatie. Ook was er een abces gekomen onder aan de wond, dus dat zat ook niet mee. Ik was woensdag de 22ste augustus ontslagen uit het ziekenhuis en vrijdags was ik alweer op de spoedeisende hulp... De wond wilt tot nu toen nog niet helemaal dicht. Ik kan/mag niet te lang zitten, omdat het stukje wat nog open is precies aan de onderkant van de buik zit. Zo'n beetje in de huidplooi... Dus ja, kaarten maken is moeilijk omdat je dan toch voorover moet hangen (tenminste ik wel haha, ik hang er meestal met mn neus bovenop als ik iets inkleur haha) Volgende week moet ik weer naar het ziekenhuis voor wondcontrole, dus dan hoop ik eindelijk eens goed nieuws te horen.

Vorige week kreeg ik een leuke envelope. Ik hoorde een grote plof op de mat en toen bleek dat mijn gewonnen candy bij Chrilvian te zijn. Hieronder een foto van al het moois van wat daarin zat.


Janine, ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor de kans om dit te kunnen winnen. Op het blog van Janine is elke maand rond de 15de een Surprise Candy. Altijd leuk om een kansje te wagen toch? Ik zou zeggen ga een een kijkje nemen op haar blog Chrilvian .


                     Ik hoop tot gauw!